Abonneren op e-mailattenderingen en nieuwsbrief

Email-attenderingen nieuws en documenten (Wvggz en Wzd)

U kunt zich abonneren op de laatste nieuwsberichten en op documenten. U krijgt dan automatisch een email zodra nieuwe nieuwsberichten of documenten op de website verschijnen. Deze nieuwsberichtenen documenten kunnen op zowel de Wvggz als de Wet zorg en dwang betrekking hebben.

Nieuwsbrief Wet zorg en dwang

Vandaag is de eerste nieuwsbrief over de Wet zorg en dwang gepubliceerd. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen op deze nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt dan direct naar uw emailadres gestuurd.

Afmelden en abonnementen beheren

Alle mails die u ontvangt zijn voorzien van een tweetal links, namelijk afmelden en    abonnement beheren

Met afmelden kunt u uw  abonnement direct stopzetten. Met abonnement beheren kunt u uw e-mailadres wijzigen. Ook kunt u hier zien op welke nieuwsbrieven u geabonneerd bent.

Persoonsgegevens

Informatie Rijksoverheid gebruikt uw e-mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief waarop u zich abonneert. Dit gebeurt op een veilige manier door een bedrijf dat de nieuwsbrieven voor ons verstuurt.